V najstarejši skupini, skupini Čebelice, smo v sredo, 20. 12. 2017, izpeljali silvestrovanje v vrtcu. Starši so otroke pripeljali v vrtec ob 16.30. uri.

Otroke je pričakal praznično urejen prostor. Kaj pa otroci? Otroci so bili slavnostno urejeni, kot se za takšen dogodek spodobi. Nove srajčke, oblekice, polni bleščic, pravkar od frizerja,… vse je bilo kot v pravljici. Prav zaradi tega, nismo mogli mimo tega, da se ne bi vsak otrok pokazal in predstavil. Priredili smo modno pisto. Vsak je ponosno, z velikim aplavzom publike, zakorakal po rdeči preprogi. Nato je sledila zabava. Plesali smo in se zabavali, imeli pa smo tudi karaoke. Po zabavi smo odšli v igralnico, saj je bil čas za slavnostno večerjo. Kuharica Mateja nam je skuhala večerjo in nam predstavila prav poseben jedilnik.

Na jedilniku je bilo:

  • Puranji zrezki v srajčki in krompir v posteljici s papriko,
  • sladoled.

Ko smo se najdli, smo se toplo oblekli in odšli izza vrtca, kjer smo pričeli odštevat, prižgali smo tudi mini ognjemet (svećka za torto-vulkan) in si pričarali čisto pravo vzdušje s prskalicami in z novoletno pesmico. Odprli smo tudi otroški šampanjec in nazdravili.

Na koncu je sledila zabava in pa pravljica. Na koncu pravljice, pa so nas preseniti starši. Čisto tiho so se nam pridružili med pravljico, da jih nekateri sploh nismo opazili. Zelo smo bili veseli, ko smo jih zagledali, saj smo komaj čakali da jim povemo, kaj vse smo doživeli.

Bilo nam je zelo lepo in smo resnično uživali.

Hvala vsem, ki ste kakor koli pomagali. Naše silvestrovanje smo z vašo pomočjo lahko izpeljali tako, kot smo si zamislili.