Spoštovani starši,

s ponedeljkom, 18. 5. 2020, se otroci tistih, ki ste izrazili potrebo po varstvu, vračajo v vrtec. Iz razloga, da smo lahko sprejeli vse, ki nujno potrebujete varstvo, smo naredili prerazporeditve znotraj skupin, a ob upoštevanju navodil NIJZ. Posamezni starši ste bili o prerazporeditvah obveščeni s strani vzgojiteljic. Glede na izražene potrebe bo vrtec odprt od 5.30 do 15.30. Ob prihodu v vrtec se držite že objavljenih navodil iz ponedeljka, 11. 5. 2020. Ne pozabite nam posredovati obrazec Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec (izjava-NIJZ), ki je pogoj za ponovno vključitev.

Potrebo po varstvu otroka za posamezen teden nam boste na priloženem obrazcu Tedenska prijava otroka v vrtec (tedenska prijava od 1.6. do 5. 6. 2020) posredovali vsak teden najkasneje do četrta, do 12. ure. Oddali ga boste vzgojiteljici. Da bomo tudi v bodoče lahko sprejeli vse otroke, ki nujno potrebujejo varstvo, vas prosimo, da razmislite, če ga potrebujete.

Starši, ki v mesecu maju ne boste vključili otroka v vrtec, ste plačila oproščeni v celoti.

Spoštovani starši, bodite brez skrbi, skupaj bomo zmogli. Z veseljem pričakujemo naše najmlajše in smo na njihovo vrnitev pripravljeni.

Lepo pozdravljeni.                                                                                                    mag. Ines Žlogar, ravnateljica