Spoštovani starši,

želim si, da bi moje tokratno obvestilo imelo drugačno vsebino. Žal ni tako. Z ministrstva smo prejeli okrožnico, da je Vlada RS danes, v četrtek, 7. 1. 2021, ponovno sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov. Zagotavljanje nujnega varstva otrok se nadaljuje tudi v tednu od 11. 1. 2021 do vključno ponedeljka, 18. 1. 2021.

Razumem, da vam ni lahko in da ste mnogi v stiski. Vem, da so otroci, ki ostajajo doma, prikrajšani za marsikaj. Ostaja nam le upanje, da se bo enkrat življenje, kot smo ga bili vajeni, vrnilo. Zato bodimo potrpežljivi. 

Pogoji vključitve otroka v vrtec ostajajo nespremenjeni – potrdilo delodajalca obeh staršev in podpisana izjava, da je otrok zdrav in ni bil zadnjih 10 dni v stiku z okuženo osebo. Izjavo morate ponovno oddati tisti, katerih otrok je bil nekaj časa doma in tudi tisti, ki boste šele vključili otroka v vrtec. Prosim vas tudi, da prihod vašega otroka v vrtec nujno sporočite vzgojiteljici, da bomo lahko pravočasno poskrbeli za zagotavljanje ustreznih pogojev (velja za nove vključitve).

V primeru dodatnih pojasnil pokličite v tajništvo šole (07 3647 100) ali vzgojiteljico (07 3647 114) v času uradnih ur med 7.00 n 14.00.

Do naslednjič. mag. Ines Žlogar, ravnate

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost