Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

Spoštovani starši,

Vlada RS je v sredo, 20. 1. 2021, sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, v katerem je navedeno, da tri regije z najslabšo epidemiološko sliko (GORIŠKA, JUGOVZHODNA SLOVENIJA in POSAVSKA regija) v prihodnjem tednu od 25. 1. do 29. 1. 2021 delujejo še naprej v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo le nujno varstvo otrok.

VSA DO SEDAJ DANA NAVODILA VELJAJO ŠE NAPREJ.

Pogoji vključitve otroka v vrtec: potrdilo delodajalca obeh staršev (velja za nove vključitve) in podpisana izjava, da je otrok zdrav in ni bil zadnjih 10 dni v stiku z okuženo osebo. Prihod vašega otroka v vrtec je potrebno obvezno sporočiti vzgojiteljici, da bomo lahko pravočasno poskrbeli za zagotavljanje ustreznih pogojev.

V primeru dodatnih pojasnil pokličite v tajništvo šole (07 3647 100) ali vzgojiteljico (07 3647 114) v času uradnih ur med 7.00 n 14.00.

Prav tako redno spremljajte spletno stran vrtca in šole, kjer bomo sproti objavljali podatke glede delovanja.

Upam, da bodo razmere kmalu dopuščale tudi nam, da se vsi otroci varno vrnejo v vrtec. Do takrat je potrebno še naprej dosledno in natančno upoštevati vsa do sedaj dana higienska priporočila in ukrepe.

Pred odprtjem vrtca za vse vas bodo vzgojiteljice prosile za posredovanje podatkov, povezanih s prihodom otrok. Na osnovi teh se bomo lahko pravočasno in natančno pripravili na vrnitev.

V želji, da kmalu na stežaj odpremo vrata vrtca in sprejmemo vse otroke, vas lepo pozdravljam.

mag. Ines Žlogar, ravnateljica

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost