Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

V četrtek, 30. 5. 2019, smo za predšolske otroke organizirali 8. Mini olimpijado.

Na tekmovanju se je pomerilo šest skupin predšolskih otrok iz belokranjskih vrtcev: Metlika, Semič, Črnomelj, Dragatuš, Stari trg in Vinica.

Tekmovalci so se pomerili v štirih disciplinah, v katerih so usvajali osnovne prvine različnih športnih disciplin. Vodili so slalom žogo, žogico nosili v tulcih, razvrščali žogice po barvah in skakali v vrečah.

Obiskal nas je tudi župan občine Črnomelj, g. Andrej Kavšek. Tudi on se je moral preizkusiti v igri z žogico. Na koncu si je zaslužil olimpijsko medaljo. Hvala g. županu, ker se je odzval našemu povabilu, in ker nam je namenil nekaj besed.

Vsi tekmovalci in vzgojiteljice smo bili na koncu za sodelovanje nagrajeni z medaljami in zahvalami, prireditev pa smo zaključili s prigrizkom. Zahvaljujemo se naši kuharici Mateji za lepo bogato pripravljeno malico.

Ne smemo pozabiti tudi na vse nastopajoče, vzgojitelje in učitelje, ki so kakorkoli pripomogli, da je prireditev potekala brez zapletov. Zahvale gredo tudi našim osnovnošolcem, ki so pomagali pri pripravi in izvedbi same prireditve.

Hvala vsem še enkrat za sodelovanje, bilo nam je lepo.

Olimpijski pozdrav,

Nina, Simona in Čebelice

no images were found

(Skupno 251 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost