Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

Spoštovani starši,
Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport nam je posredovalo dodatno, bolj natančno obvestilo, s katerim vas in nas poziva, da pripeljete otroka v vrtec samo tisti, ki varstvo NUJNO potrebujete, ker vam delodajalec ne more omogočiti dela na daljavo in opravljate dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (zdravstveni delavci, zaposleni v policiji, vojski, civilni zaščiti, v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva,…).
Ker bo župan naše občine sprejel sklep, da vrtec kljub odloku Vlade RS ostaja odprt, a deluje v zmanjšanem obsegu, bo najverjetneje potrebno naknadno posredovati dokazila za oba starša, s katerim boste izkazali potrebo po nujnem varstvu.
Prav tako morate starši v ponedeljek ponovno prinesti izpolnjeno in podpisano izjavo (NAJDETE JO V SPODNJI PRIPONKI) , da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.
V naslednjih dneh spremljajte spletno stran vrtca in šole, kjer bomo sproti objavljali podatke glede odprtosti in delovanja vrtca.
V želji, da s skupnimi močmi premagamo tudi to krizo, vas pozdravljam.

IZJAVA STARŠEV:

mag. Ines Žlogar, ravnateljica

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost