Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

Spoštovani starši,

zaradi še vedno resnega epidemiološkega stanja v naši državi nadaljujemo z izvajanjem sprejetih ukrepov Vlade RS tudi v naslednjem tednu od 14. 12. do 18. 12. 2020. Nihče od nas ni pričakoval, da bomo toliko časa delovali v zmanjšanem obsegu. Upali smo, da bomo neprijazno leto zaključili na prijazen način, drug z drugim. Žal temu ne bo tako.

V vrtcu bomo še naprej zagotavljali le NUJNO varstvo za otroke, katerih starši to potrebujete, ker ste zaposleni in nimate druge možnosti po zagotovitvi varstva za svojega otroka.

V zmanjšanem obsegu delujemo na podlagi sklepa, ki ga je sprejel župan Občine Črnomelj.

Tisti, ki vključujete otroka v vrtec na novo, morate vzgojiteljici oddati potrdilo delodajalca za oba starša, s katerim izkazujete potrebo po nujnem varstvu.

Prav tako morate starši, ki otroka v tem času še niste imeli vključenega v vrtec, v ponedeljek prinesti izpolnjeno in podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

Če karkoli potrebujete, pokličite v tajništvo (07 3647 100) v času uradnih ur med 7.00 in 14.00 ali vzgojiteljico (07 3647 114). Vzgojiteljici tudi sporočite, če boste v naslednjem tednu potrebovali varstvo.

Vsa pomembna obvestila bodo še naprej objavljena na spletni strani vrtca, zato jo redno spremljajte.

Pazite nase in se imejte kljub vsemu lepo.

mag. Ines Žlogar, ravnateljica

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost