Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

Spoštovani starši!

V torek, 9. februarja 2021, ponovno odpiramo vrtec ZA VSE OTROKE.

Ker smo še vedno v obdobju, ko obstaja velika verjetnost pojava in širitve korona virusa med nami, je zelo pomembno, da v vrtec pride le zdrav otrok. Prosim, izpolnite izjavo in jo oddajte vzgojiteljici prvi dan prihoda otroka v vrtec.

NIJZ nas opozarja, da je ob ponovnem odprtju vrtca znotraj večjih vzgojnih skupin tveganje za prenos okužbe večje, zato je potrebno dosledno izvajanje priporočil in navodil.

V želji, da zagotovimo otrokom in zaposlenim čim večjo varnost, bomo še naprej morali izvajati dane ukrepe in upoštevati dogovorjena pravila ravnanja:

  1. Starši vstopate v vrtec le do garderobe z obrazno masko. Otroci bodo ves čas v isti skupini od sprejema do odhoda domov. Skupin ne bomo združevali. Zaradi tega je zelo pomembno, da vzgojiteljici posredujete podatek, kdaj ga boste pripeljali in prišli iskat. V kolikor vas pride več hkrati, poskrbite za ustrezno varnostno razdaljo.
  2. Skrbeli bomo za redno umivanje rok, prezračevanje igralnic in bivanje na prostem.
  3. Otroci si bodo večkrat in temeljito umili roke, obvezno pa pred in po jedi in po prihodu v igralnico iz stranišča ali sprehoda.
  4. Otroci naj v vrtec trenutno ne prinašajo igrač. Tudi mi bomo uporabljali le tiste, ki so pralne.
  5. Prostori vrtca bodo redno čiščeni in dnevno razkuženi.
  6. Storitve vrtca so plačljive. Če bo otrok odsoten zaradi karantene, ste starši plačila oproščeni, prav tako tudi v primeru, če bomo morali zapreti oddelek ali ves vrtec zaradi okužbe z virusom.

Spoštovani starši, z zagotavljanjem ustreznih higienskih pogojev bomo izvajali redni program predšolske vzgoje in poskrbeli za varnost in zdravje vseh ter za prijetno počutje naših najmlajših.

Dobrodošli med nami!

   mag. Ines Žlogar, ravnateljica 

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost