TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

Skupina Vlakcev vas v okviru kulturnega praznika, lepo vabi na fotografsko razstavo z naslovom “SLIKE VSEH NAS”, ki si jo lahko ogledate na rastavnem panoju, na hodniku garderobe med prvim in drugim starostnim obdobjem. Vse fotografije so fotografirali otroci.

RAZSTAVA JE NASTALA V OKVIRU TEMATSKEGA SKLOPA SPOZNAVAMO FOTOGRAFIJO, IN SICER SO FOTOGRAFIJE POSLIKALI OTROCI SKUPINE VLAKCEV. OTROCI SO PREDLAGALI MOTIV, KRAJ FOTOGRAFIRANJA, PERSPEKTIVO, NAČIN OBDELAVE FOTOGRAFIJ (ČRNO-BELA, BARVNA).

FOTOGRAFIJE SO POSNETE S TELEFONOM SAMSUNG GALAXY, DIGITALNIM ZRCALNO-REFLEKSNIM FOTOAPARATOM MODEL NIKON D80, DIGITALNIM FOTOAPARATOM NIKON COLORPRIX. PORTRETNE FOTOGRAFIJE SO OTROCI POSNELI S POMOČJO STATIVA IN PLATNA. OTROCI SO DOLOČILI NASLOVE POSAMEZNEGA SKLOPA FOTOGRAFIJ. NEKAJ FOTOGRAFIJ SMO DIGITALNO OBDELALI V PROGRAMU PHOTOSHOP.

Razstavo smo postavili skupaj in se igrali, da smo kustosi in kustosinje. Izvedli smo tudi uradno otvoritev rastave, simbolično prerezali rdeč trak in pripravili kulturni program (recitiranje pesmi, glasbena točka, pogovor o razstavi). Lepo vas vabimo, da si ogledate naš črno-belo-barvni svet podob.

PRIJAZNO VABLJENI, SKUPINA VLAKCI Z VZGOJITELJICAMA PETRO IN SIMONO.

(Skupno 376 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost