Spoštovani starši!

V torek, 1. septembra 2020, začenjamo novo šolsko leto tudi v vrtcu. Nanj smo se dolgo pripravljali, saj želimo našim najmlajšim zagotoviti varno in spodbudno okolje za optimalen razvoj.

DOBRODOŠLI, dragi otroci in spoštovani starši!

Ker smo še vedno v obdobju, ko obstaja velika verjetnost pojava in širitve korona virusa med nami, je zelo pomembno, da v vrtec pride le zdrav otrok. V primeru, da zdravstvenih omejitev nimate, izpolnite izjavo (izjava-NIJZ). Izjavo oddajte vzgojiteljici prvi dan prihoda v vrtec.

NIJZ nas opozarja, da je ob ponovnem odprtju vrtca znotraj večjih vzgojnih skupin tveganje za prenos okužbe večje, zato je potrebno dosledno izvajanje priporočil in navodil še naprej.

V novem šolskem letu bomo v želji, da zagotovimo otrokom in zaposlenim čim večjo varnost, še naprej izvajali posamezne ukrepe in upoštevali dogovorjena pravila ravnanja:

  1. Starši vstopate v vrtec le do garderobe z obrazno masko. Otroke bomo sprejemali na enak način, kot ste bili navajeni do sedaj. Na enak način boste otroka tudi prevzeli, zato je zelo pomembno, da vzgojiteljici posredujete podatek, kdaj ga boste pripeljali in prišli iskat. V kolikor vas pride več hkrati, poskrbite za ustrezno varnostno razdaljo.
  2. Skrbeli bomo za redno umivanje rok, prezračevanje igralnic in bivanje na prostem.
  3. Otroci si bodo morali večkrat in temeljito umiti roke, obvezno pa pred in po jedi in po prihodu v igralnico iz stranišča ali sprehoda.
  4. Otroci naj v vrtec ne prinašajo igrač. Tudi mi bomo uporabljali le tiste, ki so pralne.
  5. Prostori vrtca bodo redno čiščeni in dnevno razkuženi.

Spoštovani starši, z zagotavljanjem ustreznih higienskih pogojev bomo izvajali redni program predšolske vzgoje in poskrbeli za varnost in zdravje vseh ter za prijetno počutje naših najmlajših.

Dobrodošli med nami! mag. Ines Žlogar, ravnateljica 

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost