Skoči na glavno vsebino
TELEFONSKA ŠTEVILKA VRTCA: 07 36 47 114

V petek, 7. 4. 2023 smo Balončki obeležili SVETOVNI DAN ZDRAVJA. Svetovni dan zdravja je lahko tudi pomemben trenutek za razmislek o lastnem zdravju. Pogovor lahko pomaga zmanjšati stigmatizacijo, povezano z boleznijo, in prispeva k temu, da več ljudi poišče podporo in zdravljenje. Ob svetovnem dnevu zdravja pa v ospredje postavljamo predvsem varovanje in krepitev zdravja vsakega posameznika. Zato smo tudi mi dan začeli s krepkim zajtrkom in nadaljevali s pogovorom, kako krepimo zdravje. Otroci so povedali, da pijemo čaj, vodo, veliko tečemo, se igramo, spimo, ne gledamo preveč risank, se vozimo s kolesi in skiroji, ne jemo sladkarij. Nato smo si ogledali video posnetek o krepitvi zdravja.

Dopoldne smo nadaljevali z vožnjo na skirojih in se preizkusili na spretnostnem poligonu. Ugotovili smo, da je vožnja s skiroji in poganjalci dobra za naše počutje…

Ugotovili smo, da v vrtcu živimo pravzaprav zelo zdravo in si ob koncu naših dejavnosti pojedli zdravo malico (jabolka, hruške) in popili nesladkan čaj.

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost