RAČKE

KAJ SMO POČELI V MESECU MARCU

V mesecu marcu smo veliko peli. Naučili smo se 2 novi pesmici: Mali zvonček in Na okno tok, tok. Spoznali smo tudi dve prstni igri Drobne kapljice z neba in Pika, pika, pikica. Bili smo zelo pridni. Likovno smo ustvarjali.  S čopičem smo pobarvali  že narisane dežnike. Na temo pomlad smo naredili zvončke. Za naše mamice smo naredili presenečenje.  Odtisnili smo svoje rokice in nogice. Za prihajajoče  praznike smo barvali jajčka namenjena velikonočni dekoraciji.
Veliko izkoristimo toplo pomladno vreme in se igramo zunaj pred vrtcem ali pa na travici. Tečemo, lovimo žogo,  mečemo obročke, rišemo s kredami,… Vse kar smo počeli v mesecu marcu pa si lahko pogledate spodaj.

KAJ VSE SMO POČELI V MESECU FEBRUARJU

Juhuhuuu, končno smo se vrnili v vrtec. Spet smo vsi skupaj. Pridružili so se nam tudi novi prijatelji. Sedaj smo končno celotna skupinica. Zelo nam je lepo. Včasih še malo pojokamo, drugače pa se imamo super. Počnemo veliko zanimivih stvari. Radi imamo glasbo, plešemo, ustvarjamo, se žogamo in se igramo na svežem zraku. Spodaj prilagamo slikice in vas lepo pozdravljamo.  

(Skupno 1.016 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost