RAČKE

KAKO SMO PREŽIVELI MESEC MAJ

V mesecu maju smo spoznavali barve. Najbolj smo si zapomnili rdečo in rumeno. Imeli smo rdeč dan (igranje z rdečimi igračami) in rumen dan (igranje z rumenimi igračami). Ob lepem vremenu smo se najraje igrali v peskovniku. Imeli smo čisto pravi kino, praznovali rojstni dan, ustvarjali, risali in se igrali…Vzgojiteljice so nam pripravile lutkovno predstavo: Kdo je rekel mijav? Z zanimanjem smo si jo ogledali. V mesecu maju nam nam je bilo zelo lepo. 

KAKO SMO PREŽIVELI MESEC APRIL

V skupino Račk smo dobili prav poseben obisk. Obiskal nas je piščanček Pik. Pripovedoval nam je o tem kako je izgubil svojo mamo. Otroci so ga z veseljem poslušali,  se z njim igrali in mu peli piščančkovo uspavanko. Praznovali smo rojstni dan in imeli čisto pravo “fešto”. 
Radi se igramo zunaj na svežem zraku. Pri tem uporabljamo žoge, obroče ali  pa samo kamenčke, palčke. Zelo radi tudi nabiramo rožice… Naučili smo se držati za bibo. Odpravili smo se na krajši sprehod in ne boste verjeli – USPELO NAM JE!!!

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov.

KAJ SMO POČELI V MESECU MARCU

V mesecu marcu smo veliko peli. Naučili smo se 2 novi pesmici: Mali zvonček in Na okno tok, tok. Spoznali smo tudi dve prstni igri Drobne kapljice z neba in Pika, pika, pikica. Bili smo zelo pridni. Likovno smo ustvarjali.  S čopičem smo pobarvali  že narisane dežnike. Na temo pomlad smo naredili zvončke. Za naše mamice smo naredili presenečenje.  Odtisnili smo svoje rokice in nogice. Za prihajajoče  praznike smo barvali jajčka namenjena velikonočni dekoraciji.
Veliko izkoristimo toplo pomladno vreme in se igramo zunaj pred vrtcem ali pa na travici. Tečemo, lovimo žogo,  mečemo obročke, rišemo s kredami,… Vse kar smo počeli v mesecu marcu pa si lahko pogledate spodaj.

KAJ VSE SMO POČELI V MESECU FEBRUARJU

Juhuhuuu, končno smo se vrnili v vrtec. Spet smo vsi skupaj. Pridružili so se nam tudi novi prijatelji. Sedaj smo končno celotna skupinica. Zelo nam je lepo. Včasih še malo pojokamo, drugače pa se imamo super. Počnemo veliko zanimivih stvari. Radi imamo glasbo, plešemo, ustvarjamo, se žogamo in se igramo na svežem zraku. Spodaj prilagamo slikice in vas lepo pozdravljamo.  

(Skupno 1.396 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost